3 nové byty k pronájmu

3 nové byty k pronájmu

‚‚Chci něco na dlouho, ne se zase muset stěhovat, až se za rok nebo za dva majitel rozhodne, že ten byt prodá.‘‘ Tak nebo velmi podobně zní jeden z častých argumentů proti nájemnímu bydlení. Další v pořadí pak bývá odkaz na horší nebo rovnou špatný stav nemovitosti, což se bohužel v Brně, kde poptávka značně převyšuje nabídku, nestává zrovna málo.

Obě výše zmíněné obavy můžete na této adrese pustit z hlavy. Nabízené byty (2+kk, menší 3+kk a větší 3kk ) voní novotou. Doslova. Rekonstrukce skončila nedávno, právě teď probíhá kolaudace. Majitel bytů má v domě firmu, do prodeje bytových jednotek se tedy jistojistě pouštět nebude. Je to dobrá záruka pro všechny, kteří si chtějí v pronajatém bytě začít budovat domov.

Bytové jednotky se nachází 2. patře. Střecha je úplně nová a tudíž dobře izolovaná, ochranu před letními vedry navíc zaručuje klimatizace. V místnostech bez střešních oken zajišťují dostatek denního světla světlovody. To je velmi příjemný bonus, protože sebelepší osvětlení se přirozenému světlu nemůže rovnat. Topení je ukryté v podlaze, v pokojích díky tomu ‚‚nezavazí’’ radiátory, snáze se vám tu bude vybírat a rozmísťovat nábytek. A zatímco zařizování pokojů bude na vás, kuchyně a předsíň jsou už vybavené vestavěným nábytkem na míru, kuchyň i veškerými spotřebiči. V jednom z bytů je k dispozici vana, koupelnám dominuje kvalitní sanitární keramika, nábytek i obklady.

Sečteno a podtrženo, jde o prostory k okamžitému nastěhování a radostnému zabydlování.

Majitel preferuje nájemníky bez domácích mazlíčků. Kauce je 25 tisíc korun, byty jsou volné ihned. Parkování v okolí není problém.

Co se týká lokality, Židenice budou vyhovovat fanouškům sakrální architektury (v okolí je několik kostelů různých křesťanských odnoží a samozřejmě slavný brněnský židovský hřbitov), velmi rychle a snadno se odtud dostanete také do přírody. Zde se hodí zmínit Bílou horu nebo třeba okružní trasu po Stránské skále.

Rádi byste na prohlídku? Máte ji mít. Domluvte si termín teď hned.

Byt č. 1 – 3kk (60,53 m2), vana – 18.500 Kč + energie 4 tis pro 2 osoby

Byt č. 2 – 2kk (52 m2) sprcha, 17.900 Kč + energie 4 tis pro 2 osoby

Byt č. 3 – 3kk (68 m2) sprcha, 20.000 Kč + energie 5 tis pro 3 osoby

aktivní
Cena od 17.900 Kč

Klíčové parametry nemovitosti

krásné nové bydlení
moderní a univerzální
světlovody
LED svítidla
podlahové topení
klimatizace
nová kuchyně na míru včetně spotřebičů
dlouhodobý pronájem
částečně vybaveno
výborné dopravní spojení